El CB Pardinyes presenta el llibre de la història del club

Data event: 
dt., 27/06/2017 - 20:00

El Club de Bàsquet Pardinyes presentarà, en roda de premsa, el proper dimarts, 27 de juny de 2017, el llibre “50 Anys de Bàsquet a Pardinyes” que recull la Història del CB Pardinyes. Igualment es presentarà la mostra de 250 fotografies que s’exposaran a la sala Rogeli Aragonés, relacionades amb el bàsquet a Pardinyes, des de 1966/67 a 2016/2017.

L’acte tindrà lloc a les 12.00 hores, a l’Associació de Veïns de Pardinyes (Orvepard), seu social del CB Pardinyes-C/ Sant Pere Claver-Ramón Argilés i comptarà amb la presencia del president Jordi Mauri, Gerard Moreres i José Manuel Castillón, membres de Junta i de l’entrenador del primer equip, participant en el Play Off de l’ascens a la Divisió de Plata de la Lliga EBA, Gerard Encuentra.

Al mateix temps es donarà compta, als periodistes, de la inauguració de l’exposició 50 Anys d’imatges de bàsquet a Pardinyes que ha dirigit Joan Torné, ex-component de Junta del CB Pardinyes i cap de la Comissió d’Esports d’Orvepard. La mostra recull 250 fotografies relacionades amb aquest esport, s’inaugurarà a les 20.00 horesdel 27 de juny i romandrà oberta a la sala Rogeli Aragonés de Pardinyes, fins el 15 de juliol de 2017.

El llibre, “50 Anys de Bàsquet a Pardinyes”, que es presentarà aquest també el dimarts 27 de juny, a les 20.30 hores a Orvepard, està escrit pel periodista Paco Castillo i López, amb pròleg del cap d’esports del diari Segre, José Carlos Monge i Clemente, consta de 138 pàgines i relata l’arribada del bàsquet al barri de Pardinyes, els diferents camps i equips que han jugat a bàsquet, des de la temporada 1966/67, que comença a practicar-ne aquest esport al barri, fins aquesta temporada 2016/17 que acaba de finalitzar.

La publicació també recull la opinió dels diferents presidents-presidenta, equip tècnic i juntes directives del CB Pardinyes i dels resultats dels diferents equips federats i inscrits en campionats, des dels seus inicis als anys 70 fins la participació dels 11 equips participants en les diferents competicions aquesta temporada 2016/17, arribant a disputar, el primer equip del Club, el Play Off d’ascens a la divisió de Plata de la Lliga EBA.

 

Theme by http://canadapharmacyonline.net/ and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer