Subhasta d'obres donades pro beques menjador

Data event: 
ds., 16/12/2017 (Tot el dia)
The upcoming date less then 1 day.

La Fundació Pardinyes rep les primeres obres d’artistes solidaris per la Subhasta pro beques menjador

La fundació Barri de Pardinyes ha rebut aquest matí les primeres obres d’artistes solidaris per la Subhasta que té com a objectiu la recerca de nous ingressos per tal d’ajudar a sufragar les beques menjador pels nens de famílies necessitades per aquest curs 2017-2018.

Ja hi ha una vintena d’artistes que s’han compromès a aportar una obra de la seva col·lecció per aquesta finalitat. El proper dissabte, dia 25 de novembre tindrà lloc, a les 13.00 hores, a la Organització de veïns de Pardinyes (Orvepard), una segona recepció d’Obres d’art.

Del 9 al 16 de desembre es preveu exposar les obres rebudes dels artistes solidaris i el mateix 16 de desembre tindrà lloc una subhasta per recaptar diners per sufragar les beques escolars pels nens de famílies necessitades del barri de Pardinyes.

La família Gené de Lleida ha donat la primera obra. Una aquarel·la de gran format de l’artista lleidatà Joaquim Ureña qui reprodueix una màquina mikado 141f que havia transitat pel traçat ferroviari de mercaderies de Pardinyes i que l’artista la va plasmar l’any 1973.

J. Fernández ha aportat una altra obra de pintura a l’oli sobre tela de 40 per 50 que reprodueix el paisatge de la població de Aragües de Campo (Osca) i Bep Pubill també ha donat una aquarel·la mixta de 34 per 40 de temàtica relacionada amb la natura.

Altres artistes també han indicat que donaran una de les seves obres són: l’escultor Miguel Àngel González; els dibuixants, Ermengol i Matias Tolsa; el ninotaire Jordi Balasch; els pintors Josep Maria Alarcón, Pere Sandoval; els artistes de grafit Rulo López i Krudel Lainez.

La Fundació Barri de Pardinyes va crear el programa beques menjador l’any 2013 amb la finalitat d’ajudar els nens de famílies necessitades dels col·legis: Pardinyes, Rius Segre i Mitjana i durant aquest 3 anys s’han destinat 32.309 euros per sufragar beques a 80 escolars del barri.

 

 

Theme by http://canadapharmacyonline.net/ and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer