Campanya PardinYES

Paco Castillo defensa la cohesió intergeneracional de Pardinyes amb la nova imatge.

L'Organització Veïnal de Pardinyes (Orvepard) ha presentat aquest divendres, dia 19 de juliol, al centre cívic de Pardinyes la nova marca del barri PardinYES per fer créixer l'orgull i pertinença de barri.

La presentació ha comptat amb la participació del president d'Orvepard Paco Castillo; el vicepresident Antonio Morón; i el responsable de Comunicació i Adjunt a Presidència d'Orvepard, Rafa Gimena.

La nova marca destaca les tres darreres lletres de PardinyesYES, jugant amb la paraula afirmativa anglesa, un efecte que dona una imatge afirmativa i positiva del barri. La marca de barri conviurà amb el logotip institucional d'Orvepard. Castillo ha volgut aprofitar per explicar la cohesió intergeneracional del barri que representa la marca on "a la "Y" veiem una certa forma del cor que representa la infància i la joventut. D'altra banda l'"E" ens recorda la Gent Gran i experiència del barri. I finalment l'"S" és com una senda que ens marca l'acció dels adults que fan un barri dinàmic i de referència". 

La nova imatge ha estat una creació de Montse Gimena de Missatges i s'ha cedit de forma gratuïta a Orvepard. Els representants veïnals han animat a totes les entitats i col·lectius de Pardinyes a utilitzar la marca a les seves comunicacions i impresos.

Theme by http://canadapharmacyonline.net/ and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer