La Fundació de Pardinyes rep 20 obres d’artistes solidaris pro beques menjador

Data event: 
dv., 08/12/2017 (Tot el dia) a dj., 14/12/2017 (Tot el dia)

S'exposaràn el 8 desembre a l’espai d’art Àgora de Pardinyes es subhastaran el dia 14 per ajudar sufragar els àpats escolars de nens necessitats del barri

La Fundació barri de Pardinyes ha rebut un total de 20 obres d’artistes solidaris que contribueixen d’aquesta forma a l fons artístic que serà subhastat per recollir fons per sufragar beques escolars per nens de famílies necessitades del barri.

Les obres rebudes fins avui, 25 de novembre, seran exposades a l’espai ‘Art Àgora d’Arts Creàtio, al carrer Baró de Maials número 18 de Lleida,  del 8 al 14 de desembre i el mateix dia 14 de desembre, al vespre, seran subhastades “in situ”. Els diners recollits es destinaran com ajut a beques menjador dels nens necessitats inscrits en els col·legis de Pardinyes.

Entre els artistes que han donat obra figuren: Josep Maria Alarcón, Pere Sandoval, Fernando Ormazabal, Paco Ermengol, Rafa Borlansa, Joaquím Ureña ( a través de la familia Gené),  Miguel Angel González, Jordi Balasch, Carme Roca, Jaume Fernández, Alfonso López, Carme García, Matias Tolsa, Bep Pubill, Joan Bosch, Teresa Camí, Núria Torrebella (fotografia), Joana Prunera i d’altres.

La Fundació Barri de Pardinyes podrà continuar d’aquesta forma contribuït a desenvolupar aquest projecte al que ha destinat,  durant aquest 3 anys que està en marxa, un total de 32.309 euros per sufragar 80 beques a  escolars dels 3 col·legis del barri.

Theme by http://canadapharmacyonline.net/ and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer